De Verfboerderij

In de kern van het pittoreske dorpje Harich, in de Zuidwesthoek van Friesland nabij Balk staat “De  Verfboerderij”. Een van oorsprong verfspeciaalzaak, die vanaf 1991 gevestigd is in de grote schuur, die deel uitmaakt van een monumentale woonboerderij.

Nu worden vanuit dit pand de Finse verfproducten verkocht en fungeert de winkel tevens als kleurencentrum, waar vele kleuren op echt hout kunnen worden ‘beleefd’.

Er worden vakkundige en creatieve adviezen gegeven op het gebied van kleur, stijl en doe-het-zelf vakmanschap. Als verfspecialist kunnen wij u een goed en duidelijk advies meegeven vanuit onze jarenlange ervaring met het beschermen van Finse en Zweedse woningen, chalets, tuinhuizen, schuurtjes e.d.  Bij ons staat de klant voorop. Graag zijn wij bereid met u mee te denken en geven wij gratis advies op maat.

In de winkel hebben wij de beschikking over enkele verfmengmachines, zodat elke gewenste kleur kan worden geleverd. Mocht u online willen bestellen, garanderen wij u een levering binnen 2 werkdagen.

Openingstijden:

  •  maandag t/m zaterdag op afspraak (telefonisch of via mail)
  • Maandag 9.00 – 11.00
  • Woensdag 9.00 – 12.00
  • Zaterdag 9.00 – 12.00
Verfboerderij Harich