De Verfboerderij

In de kern van het pittoreske dorpje Harich, in de Zuidwesthoek van Friesland nabij Balk staat “De  Verfboerderij”. Een verf speciaalzaak, die vanaf 1991 gevestigd is in de grote schuur, die deel uitmaakt van een monumentale woonboerderij.

Bijzonder is dat het niet alleen blijft bij de verkoop van producten en artikelen. Er worden vakkundige en creatieve adviezen gegeven op het gebied van kleur, stijl en doe-het-zelf vakmanschap. Als verfspecialist kunnen wij u een goed en duidelijk advies meegeven vanuit onze jarenlange ervaring. Bij ons staat de klant voorop. Graag zijn wij bereid met u mee te denken en geven wij gratis advies op maat.

Wij leveren kwaliteitsmerken die voldoen aan de EU regeling van 2015. Wij beschrikken over een groot aanbod binnen ons verfassortiment en leveren deze producten tegen scherpe prijzen. In de winkel hebben wij de beschikking over enkele verfmengmachines, zodat elke gewenste kleur kan worden geleverd. Mocht u online willen bestellen, garanderen wij u een levering binnen 2 werkdagen.

Verfboerderij Harich