De beste verftips

Met FinnColors kiest u voor duurzame, Finse kwaliteitsverf die goed dekt én het hout optimaal beschermt. We geven u graag de beste verftips voor het beste resultaat!

1. Een goed begin is het halve werk! De ideale temperatuur voor het gebruik van met name watergedragen verf ligt tussen de 10 (minimum) en 25 graden Celsius.

2. Zorg dat de oppervlakken schoon, droog en vetvrij zijn. Haal loszittende deeltjes en weg en verwijder eventuele harsuitbloedingen voordat u de FinnColors verf aanbrengt.

3. Nieuw, onbehandeld hout kan in de buitenlucht snel verweren door weersomstandigheden. Wacht daarom niet te lang met het aanbrengen van verf op bijvoorbeeld nieuwe deuren, kozijnen, meubels of schuttingen. Is het hout toch aangetast, herstel dit dan eerst door het hout te schuren of op te wrijven met een (staal)borstel.

4. Breng de laatste laag gelijkmatig met een kwast aan om nuanceverschillen te voorkomen.

5. Meerdere lagen resulteren in een betere dekking en dus in betere bescherming van uw hout.

6. Sla de verf na gebruik goed op en zorg voor een milieubewuste afvoer van lege blikken en schildermateriaal. Vraag desnoods advies hierover bij uw verfspecialist!

Nog vragen?
Heeft u een vraag de beste toepassing van FinnColors verf? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0514 – 602 475 of stuur een e-mail naar: info@finncolors.nl. We helpen u graag verder!

Finn Colors badkamer