• Verf voor binnen en buiten

  Ovika Titan

  Duurzame, sneldrogende, waterbasis (acryl), eencomponent verf. Geschikt voor het verven van nieuwe- en eerder geverfde en gelakte houten oppervlaktes, binnen en buiten. Tevens geschikt voor met primer voorbehandelde metalen oppervlaktes. Wordt veel gebruikt voor deuren en kozijnen. Tevens geschikt voor het oververven van eerder met acryl- of alkyd geverfde oppervlaktes (zowel waterbasis als terpentinebasis).

  In vele dekkende kleuren te mengen. Product voorkomt vergeling. Heeft een volle, zijde-glanzende afwerking.

  BestellenProductinfo
 • Verf voor binnen en buiten

  Ovika polyuritaanalkydlak

  Zeer slijtvaste, dekkende verf voor hout, metaal, beton, kunststof en ijzer. Dit waterafstotende product wordt met name veel gebruikt voor beton- en houtvloeren, deuren en kozijnen. Hecht zich ook uitstekend op kunststof ondergronden e.d. In alle dekkende kleuren verkrijgbaar.

  BestellenProductinfo
 • Verf voor binnen en buiten

  Woodtex Transparant

  Transparante alkydverf (semi-mat) op terpentinebasis voor buitenshuis welke natuurlijke oliën bevat. Dit product vormt een dunne transparante vernislaag die het hout beschermt tegen schimmel, rot en vocht.

  BestellenProductinfo
 • Lakken

  Vloerlak Akva Mat

  Hoogwaardige transparante, sneldrogende watergedragen lak. Geschikt voor o.a. houten vloeren, parketvloeren, trappen, deuren en ramen binnenshuis. Kan tevens worden gebruikt op MDF- en spaanplaat. Zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van het hout behouden blijft.

  BestellenProductinfo
 • Lakken

  Paneelilakka

  Paneelilakka – transparante lak voor wanden

  Transparante houtbescherming voor o.a. deuren, wanden en plafonds. Voor binnenshuis. Zeer geschikt voor houten binnenwanden, deuren en kozijnen.

  BestellenProductinfo
 • Lakken

  FinnColors Final

  Final Uretaanalkydlak

  Lak voor hout- en parketvloeren (dansvloeren, feest- en gymzalen) en meubels. Voor binnen- en buitenshuis. De lak is in verschillende glansgradaties verkrijgbaar.

  BestellenProductinfo
 • Verf voor binnen

  Finse muurverf

  Matte acryl-latex op waterbasis voor gebruik binnenshuis. Product is geurloos en bevat geen oplosmiddelen. Zeer geschikt voor gebruik op plekken die vaak schoongemaakt en geschrobt moeten worden (schrobklasse I, conform DIN EN 13300).

  BestellenProductinfo
 • Verf voor binnen

  Vloerenverf Akva

  Zeer duurzame en slijtvaste, watergedragen (acryl), eencomponent vloerenverf. Geschikt voor het verven van beton- en houtvloeren binnenshuis. Tevens geschikt voor het oververven van eerder met acryl- of alkyd geverfde oppervlaktes (hout en beton). Kan ook gebruikt worden op gelakte vloeren en trappen.

  In vele dekkende en semi-transparante kleuren te mengen. Ook kleurloos te gebruiken, voorkomt vergeling van de houten vloer. Product is zeer slijtvast en is sneldrogend. Heeft een volle, zijde-matte afwerking.

  BestellenProductinfo
 • Beitsen

  Woodtex Opaque

  Watergedragen, dekkende beits met een lange levensduur (gemiddeld 10 jaar, zie ook onze referenties). Product heeft ademende eigenschappen, de beits scheurt en bladdert hierdoor niet. In alle dekkende kleuren verkrijgbaar. Wordt veel gebruikt op houten woningen, blokhutten, chalets e.d. Dringt diep in de houtcellen door en laat de natuurlijke tekening van het hout zichtbaar. Beschermt zeer goed tegen schimmel, rot e.d. Kleur blijft zeer lang helder en fris.

  BestellenProductinfo
 • Beitsen

  WoodTex AKVA Waterbasis transparant

  Transparante, semi-matte watergedragen beits voor buitenshuis die natuurlijke oliën bevat. De ingrediënten gaan schimmel- en zwamgroei op houten oppervlaktes tegen. De beits laat de natuurlijke tekening alsmede kleurt van het hout zichtbaar. Kan in vele transparante kleuren worden gemengd.

  BestellenProductinfo