Assortiment

Verf hout

 • Woodtex Opaque

  Dekkend, watergedragen (acryl) houtbeschermingsproduct met ademende eigenschappen dat diep in de houtcellen dringt en de natuurlijke tekening van het hout zichtbaar laat. Hierdoor geeft het geschaafd en gezaagd hout een effectieve bescherming tegen schimmel, vocht en andere weersomstandigheden. Wordt hierdoor veel gebruikt op houten woningen, chalets en andere vakantieverblijven.

  BestellenProductinfo
 • Shed Black

  Watergedragen, volledig matte zwarte verf voor buiten. Hoogwaardig, milieuvriendelijk alternatief voor teerverf. Bevat natuurlijke oliën die diep in het hout doordringen. Bevat geen acryl en vormt geen dichte film op het oppervlak.

  BestellenProductinfo
 • WoodTex AKVA Waterbasis transparant

  Transparante, watergedragen ecologische acrylverf voor buitenshuis die natuurlijke oliën bevat. De ingrediënten gaan schimmel- en zwamgroei op houten oppervlaktes tegen. De verf laat de natuurlijke tekening van het hout zichtbaar.

  BestellenProductinfo
 • Woodtex Transparant

  Transparante alkydverf (semi-mat) op terpentinebasis voor buitenshuis welke natuurlijke oliën bevat. Dit product vormt een dunne transparante vernislaag die het hout beschermt tegen schimmel, rot en vocht.

  BestellenProductinfo

Vloer- en meubellak

Dekkende verf - multi toepasbaar